KOZMETIKA SOTHYS

Blagovna znamka SOTHYS je sinonim za odličnost in prestiž v lepotnih centrih in termah po vsem svetu.

Že več kot 60 let učinkovito skrbi za dobro počutje žensk in moških in jim tako razkriva svojo strast po popolnosti in pravi lepoti. Specializirana blagovna znamka SOTHYS izstopa zaradi svoje izredne raziskovalne naravnanosti in inovativnosti in zato predstavlja odličnega in cenjenega  lepotnega strokovnjaka. SOTHYS je razvil posebno masažno metodo , ki s pomočjo lepotnih strokovnjakov tretma v lepotnem salonu spremeni v nepozabno čutno izkušnjo.

Izdelki SOTHYS so učinkoviti in narejeni, da prebudijo vse vaše čute. SOTHYS z zelo strogimi merili poskrbi tudi za to, da so izdelki varni za uporabo.Sothys-ovi izdelki so namenjeni negovanju različnih tipov kož obraza in funkcionalnih težav na koži.

HYDRADVANCE – intenzivna vlažilna nega 80min

Pri tem tretmaju gre za rešitev po meri, ki z izjemno hidratacijsko moč prinaša takojšnje in dolgotrajne učinke. 75 minutni tretma zagotavlja takojšnjo hidratacijo, pri tem pa so uporabljeni posebej izbrani izdelki in aktivne sestavine, ki učinkujejo znotraj kože. Koža je prožna, sijoča in nahranjena. Nega je primerna za vse tipe kože, razen za mastne.

SEZONSKA nega obraza 45min

Predstavlja resnično povabilo k dobremu počutju in svežini. Njeni strastni vonji vas bodo popeljali daleč proč. Primerna za vse tipe kože. Še posebej se priporoča pri koži, ki ji primanjkuje sijaja, je pusta in utrujena.

OSNOVNA nega obraza 75min

Priprava, ohranitev, obnova: trije nujni koraki za pridobitev in ohranitev lepe kože. Osnovni tretma je 100% prilagojen individualnim potrebam vsake kože.Tretma sestoji iz odstranitve površinske nečistoče in odstranjevanja ličil, ki mu sledi čistilni piling. Ta kožo pripravi na nanos maske in oblikovanje, prilagojeno vsakemu delu obraza.Vi ste edinstveni. In prav takšna je vaša koža. Zato, da bi ostala v najboljši formi tudi v prihodnje, potrebuje redno, njej prilagojeno nego.

Nega obraza Sothys
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333