Solarij

Predstavljamo vam nov model solarija, kjer je porjavitev hitrejša in varnejša.

Sončenje v solariju je učinkovit in priporočljiv način, da si zagotovite naravno barvo kadar želite.

V SPAmbient beauty centru lahko dosežete bleščečo bronasto barvo kože v najnovejšem in najsodobnejšem, ležečem turbo solariju Matrix.

Ta super moderni solarij, kjer se uporablja najnovejša tehnologija, nudi visoko stopnjo učinkovitosti in varnosti zato se lahko sončite brez strahu z uživanjem v vaši najljubši glasbi. Za popolnost terapije pa poskrbi tudi dodatna aromaterapija.

Nadzorovano sončenje v solariju ni škodljivo saj ima UV pozitiven učinek na telo, ker izboljšuje vašo psiho in lajša depresijo, spodbuja imunski sistem, izboljšuje sposobnost odzivanja in razbremeni telo. 

Sončenje spodbuja nastajanje vitamina D v času zime in je priporočljivo za ljudi, ki imajo težave s kostmi, revmatizem in težave s kožo (akne, luskavica). 

Da bi dobili željeno barvo kože je potrebno 3 - 5 tretmajev v solariju, odvisno od tipa kože.

Osebe svetlejše polti potrebujejo več krajših tretmajev zato se je potrebno strogo držati pravil sončenja za določen tip kože.

Solarij ne smejo koristiti: osebe mlajše od 16 let, osebe z zelo svetlo kožo, svetlimi očmi in lasmi (tip 1), osebe s karcinomom kože in osebe z velikim številom pigmentnih madežev.

TRETMAJI SONČENJA

Odvisno od vašega tipa kože vam bomo svetovali število in čas terapij, da boste prišli do željenega rezultata.
V solariju je potrebno nositi zaščitna očala, ki jih dobite pri nas. Uporabljajte lahko tudi kreme z zaščitnim faktorjem v primeru, da ste svetlejše polti.

DOBRO JE VEDETI

Solariji se med sabo razlikujejo po kvaliteti in moči, žarnice v vseh solarijih pa proizvajajo toplotne, svetlobne in ultravijolične žarke. 

Za popolno porjavitev telesa v našem solariju skrbi 28 UV žarnic s 5-imi radialnimi enotami, ki so razporejene okoli telesa uporabnika - 6 svetilk na vsaki zgornji enoti in 5 na vsaki spodnji enoti, obrazu pa nudimo nov intenzivni sistem s 6-imi enotami. Da je porjavitev res enakomerna, poskrbita še 2 dodatni visoko zmogljivi ramenski enoti.
turbo solarij Matrix
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333