Pedikura

Želite imeti bolj urejena stopala, zavidljivo lepe nohte, pa vam doma nekako ne uspeva najbolje? Niste edini. Marsikdo zato raje prepusti nego stopal izkušenim rokam profesionalnih pedikerjev. V kolikor so prisotne še dodatne težave s trdo kožo ali otiščanci, pa je to le še dodaten razlog za obisk pedikerja oziroma je to že kar nujnost. Pedikura vključuje oblikovanje in rezanje nohtov, potisk povrhnjice in odstranjevanje odvečne kože na nogah. Z vidika stranke je klasična pedikura čisti užitek, hkrati pa tudi zdravljenje. Kakovostna pedikura je potrebna, ker večino časa stojimo na svojih nogah, zato je pritisk nanje ogromen.

Pedikura osnovna

osnovna pedikura traja 60 min
Osnovna pedikura je namenjena predvsem sprostitvi in osnovni negi stopal in nohtov. Celoten postopek blagodejno vpliva na vaše počutje, telo in dušo.
Postopek: namakanje stopal v zeliščni kopeli, ki vrne stopalom prožnost, nežnost in svežino, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov, masaža stopal s hranilno kremo

Pedikura specialna

Specialna pedikura je namenjena vsem, ki imajo naslednje težave s stopali:
  • OTIŠČANCI ali KURJA OČESA
    Kurja očesa so odebelitve kože, ki nastajajo pod kožo v stožčasti obliki. So trnu podoben tujek iz poroženelih celic, ki imajo sposobnost prodiranja v spodnje plasti kože, ki so prepredene z živci. Če pride do pritiska na kurje oko, sprožijo te korenine močne bolečine.
  • ZATRDELA KOŽA IN RAZPOKE NA PETAH
    Trda koža na nogah je skupek odmrlih in poroženelih celic, ki se nahajajo na povrhnjici. Na stopalih je ta plast toliko močnejša, saj gre za najbolj utrjen predel kože, ki je stalno izpostavljen različnim pritiskom telesa. Odmrle celice se najpogosteje nalagajo na peti, pri starejših tudi na palcih na nogah in pod blazinicami ostalih prstov. Zaradi prevelikega nalaganja roževine se radi pojavijo otiščanci.
  • VRAŠČENI NOHTI
    Vraščanje nohtov je pogosta nevšečnost. Vraščene nohte povzročajo nepravilno striženje, pretesna obuvala in uživanje nekaterih zdravil. Pogostokrat pride do okužbe z mikroorganizmi, čemur sledita vnetja in otekanja.


SPECIALNA PEDIKURA traja med 60-90minut.

Lakiraje nohtov na nogah

Pedikura
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333