OBLIKOVANJE TELESA

Lipo detox – anticelulitni tretma 60 min

Postopek enostavno in hitro zmanjša obseg telesa ter vidno omili izgled pomarančne kože. Naravne, s kliničnimi študijami podprte sestavine aktivno delujejo takoj in dajejo sledeče rezultate: zmanjšanje debeline mastnega tkiva, izboljšanje strukture podkožnega tkiva, zmanjšano zadrževanje vode in skladiščenje masti. Že po enournem tretmanu se izboljša videz kože, ki postane gladka, kompaktna in vidno bolj napeta.

Več o liniji
V izdelke sta vključeni dve inovativni aktivni sestavini, ki predstavljata nov koncept v borbi s celulitom! Njuna učinkovitost je klinično dokazana! Celulit je maščobno tkivo, ki ga je v primerjavi z navadno maščobo težko odpraviti. Je želatini podobna snov (sestavljena iz maščobe, vode in odpadkov).

Celulit nastane:
  • zaradi zastoja tekočin v tkivih,
  • zaradi določenih karakteristik ženskega vezivnega tkiva (ujet),
  • pomemben vpliv hormonov (estrogena), dokaz v puberteti, med nosečnostjo, po hormonskih zdravljenjih, vplivna tudi genetska preddispozicija.

Celulit je posledica nezdravega načina življenja, nepravilne prehrane, premalo gibanja in genetike (kopičenja maščobnih celic).

Body wrapping – anticelulitni tretma 40 min

Body wrapping je tudi znan pod imenom odstranjevalec celulita, saj je le temu tudi namenjen.
Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.
Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.
Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.
Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

KREMA CIMET AHA FORTE: Spodbuja in povečuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, pospešuje odvajanje vode in zaostalih produktov metabolizma. Deluje tudi kot organski peeling in spodbujevalec kolagena in elastina.
KREMA GRAPEFRUIT & CECROPIA: Zahvaljujoč izjemni sinergiji izvlečka cekropije in eteričnega olja grenivke je zelo unčikovit preparat za intenzivno razgradnjo maščob, odvajanje vode in toksinov ter za raztezanje ohlapne kože.
Že po enkratnem tretmaju bo viden dosežek - izboljšanje tonusa kože, odprava celulita in zmanjšanje obsega in maščobnih oblog. Prednost tega načina je, da kreme v telesu delujejo še nekaj ur. Po končanem tretmaju je priporočljivo da se ne tuširate vsaj dve uri. Za dobre rezultate priporočamo od 8-12 terapij.

Presoterapija z infrardečo toploto

Aparaturna limfna drenaža je nenadomestljiv člen v kombinaciji z ostalimi metodami za oblikovanje telesa in odpravo vseh stopenj celulita ter daje izvrstne rezultate. Presoterapija je mehanska limfna drenaža, ki povzroča izločanje tekočin iz telesa in s tem rešuje težave z zastajanjem tekočine in odpadnih snovi v posameznih delih telesa. Hkrati odpravlja mehki celulit. Spodbuja delovanje limfnega sistema in pomaga pri izboljšanju cirkulacije.
Oblikovanje telesa
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333