Nega telesa

PILING TELESA

Piling je nadvse pomemben del nege telesa, saj z njim odstranimo odmrle celice in omogočimo novim, da pridejo na površje. Kakovosten piling poskrbi, da koža ni videti lisasta, postarana in utrujena. Pripravi jo, da postane bolj dovzetna za nadaljnjo nego s kremami, masli in serumi.

piling telesa ( kremni )
Kremni piling je zaradi svoje edinstvene in nežne strukture namenjem predvsem ljudem, ki imajo izrazito občutljivo kožo. Priporočamo ga tudi tistim, ki ne marajo bolj grobih solnih in sladkornih pilingov. Mikro delci mareličnih koščic odstranijo odmrlo kožo, medtem ko jo alojin gel nahrani in obnovi. Koža po pilingu je čista, prožna in sijoča. Primerno je za vse tipe kože, predvsem pa za zelo občutljivo kožo.
piling telesa ( malina )
Malinov piling je prava uspešnica! Malinine peške poskrbijo za učinkovito čistijo kožo, spodbudijo cirkulacijo in pospešijo tvorbo kolagena. Božanski vonj maline razvaja vse čute in znatno izboljšuje razpoloženje. Namenjen je vsem, ki ne marajo grobih pilingov s solnimi ali sladkornimi kristali, pač pa se raje poslužujejo nežnim pilingom. Priporočamo ga tudi vsem z občutljivo kožo in ljubiteljem maline.
piling telesa ( sredozemski )
Sredozemski piling je sestavljen iz morske soli, eteričnih olj citrusov in visoko kakovostnih rastlinskih masel.V nekaj minutah odstrani odmrle celice, mikrobe in umazanijo, ki so glavni krivci za pust, utrujen in lisast videz. Koža vidno zasije in je bolj dovzetna za nadaljnjo nego. Primeren je za vse tipe kože, vključno z zelo izsušeno kožo.

ORIENTALSKA NEGA TELESA

Izjemna nega z edinstvenim postopkom, ki se zgleduje po tradicionalnih orientalskih obredih. Vonj v toplih in sladkih notah jantarja in mire pusti nepozaben pečat. Doživetje popolne sprostitve!

HANAKASUMI RITUAL

Relaksacijski ritual je kombinacija biološkega in mehanskega peelinga s posebnimi peeling rokavicami ter relaksacijska masaža celega telesa (izvleček češnjevega cveta, riža ter lotusa).

OBLOGA TELESA Z ALGAMI

Alge so izjemne v svoji sestavi. Vsebujejo ogroomno mineralov in vitaminov. Zelo uspešne so v boju s prostimi radikali, celulitom, ohlapno kožo. Odlične so za razstrupljanje, boljšo cirkulacijo in regeneracijo kože. Kožo tudi očistijo in oskrbijo s kisikom. Obloga je primerna za vse tipe kož.

OBLOGA TELESA Z GLINO

Izredno pomembna lastnost gline je njena vpojna moč. Glina vsrka iz telesa ogromno toksinov. Glinene obolge uporabljamo pri luskavici, anticelulitnih tretmajih in tretmajih za oblikovanje telesa. Obloga je primern a za ljudi, ki imajo težave z bolečinami v sklepih in mišicah . Odlična pa je tudi za tiste, ki so pod stresom , saj poskrbi za dobro počutje in relaksacijo.
Nega telesa
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333