Kolarij

Kolagenska terapija

Kolagenska terapija se izvaja v aparatu, ki je podoben solariju, le da so notri žarnice, ki aktivirajo proizvodnjo kolagena in elastina v koži.

Je varna in učinkovita terapija za vse tipe kož, za moške in ženske vseh starosti. Učinkovito zmanjšuje gube brez operacij in dodatnih kozmetičnih tretmajev. Po končani terapiji ni potrebna dodatna nega.

Koža po terapiji postane mehka in prožna, ohranja vlažnost, očisti pore in zgladi teksturo kože.

Kolagenska terapija prinese dolgoročno izboljšanje vaše kože. Obnovi mladostno moč na naraven in nežen način. Posebna svetloba v žarnicah aktivira funkcije kože s stimuliranjem produkcije kolagena in elastina in s tem se obnovi struktura kožnih vlaken, kar daje koži mladosten in svež videz. Brez gubic in z napeto kožo boste kot prerojeni.
Izboljšana kožna struktura in elastičnost pomaga vaši koži ponovno pridobiti mladosten videz. Koža se nežno obnovi, njen izgled se izboljša in tudi druge pomembne funkcije so ponovno aktivirane.

Program terapij

Terapij se izvajajo od petnajst do dvajset minut - intervali terapije dva do trikrat na teden - od 10 do 12 tednov zapored. Priporočamo, da so tedenske terapije enakomerno razporejene.

Takšen začetni program terapij smo razvili z namenom doseganja najboljših rezultatov, ki jih lahko pridobite od kolagenskih žarnic. Zato vam priporočamo, da začetni program izvedete v celoti.

Izvajajo se 2-3 terapije na teden/ali na 14 dni - 15 ali 20 minut. Priporočeno je, da po končanem začetnem programu nadaljujete z vzdrževalnim programom in tako ohranite rezultate, ki ste jih dosegli z začetnim programom terapij.

Kolagenska terapija
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333