LEPOTNI TRETMAJI ZA OBRAZ

Kozmetika HEAVEN by Deborah Mitchell
Nega, ki je priljubljena pri številnih zvezdnicah, je bolj holistična terapija kot le nega obraza. Vključuje izdelke s čebeljim strupom ter patentirane tehnike, ki sproščajo obrazne mišice, jih učvrstijo in dvignejo.

Namenjena je predvsem osebam, ki si želijo globoke sprostitve, za svoj obraz pa potrebujejo intenzivno in vlažilno nego. Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz. Prav tako kozmetika ne vsebuje parabenov, ne uporablja nanotehnologije in ni testirana na živalih.

Nega GOLD BEE STING FACIAL – intenzivno pomlajevanje z LED masko 90min

Z novo, revolucionarno nego lahko sedaj vsaka stranka izkusi najprestižnejši izdelek kozmetike Heaven by Deborah Mitchell – masko s čebeljim strupom Gold bee venom in novo kremo Prism Age Defiance v kombinaciji z 3D LED PHOTON THERAPY masko.

Z združevanjem našega znanja o organskih in naravnih sestavinah z neinvazivno svetlobno terapijo lahko ne le spodbujamo nastajanje kolagena, temveč tudi zdravimo akne, razširjene pore, odpravljamo pigmentacije in poskrbimo za sijoč videz kože.

LED svetloba stimulira naše celice v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo. Tako LED svetloba spodbuja aktivnost celic – fibroblastov, ki proizvajajo kolagen. Obenem ta svetloba upočasni aktivnost encimov, ki so sicer odgovorni za razgradnjo kolagena, zaradi katerih se koža stara in izgublja elastičnost. LED svetloba tudi pospeši nastajanje novih celic, zaradi česar pride do hitrejše regeneracije in svežega videza kože.

Prva, ki je ugotovila koristi LED svetlobe je bila Ameriška vesoljska agencija NASA, ki je v 90-tih letih s pomočjo LED svetlobe uspešno pričela gojiti rastline na svoji vesoljski postaji. Opazili so tudi, da je LED svetloba pripomogla k hitrejšemu celjenju ran pri astronavtih v vesolju.

Nadalnje raziskave so dokazale, da se celice, ki so izpostavljene LED svetlobi 150- do 200-krat hitreje obnavljajo v primerjavi s tistimi, ki niso bile izpostavljene tej svetlobi. Dokazi o koristih LED svetlobe oz. fotodinamske terapije, ki jo je razvila NASA, so bili javno objavljeni leta 2003. Danes se LED svetloba uporablja tudi za nego kože.

Na podlagi omenjenih dokazov predstavlja svetlobna terapija skupaj s posebno masažno tehniko in najbolj potentnimi organskimi izdelki Heaven eno najbolj učinkovitih neg obraza pri nas.

LED svetloba in njena uporaba
Je varna?

Ne le da je LED svetloba učinkovita, temveč ima dodaten učinek na zmanjševanje bolečine in globoko sproščanje. LED svetlobo lahko uporabimo pri vseh tipih kože, ne glede na raso. Na dotik je LED svetloba hladna, saj uporablja različne spektre svetlobe in ne uporabi toplote, da bi aktivirala biokemične procese obnavljanja kože.

Nega z LED svetlobo ni primerna za uporabo v nosečnosti in pri osebah, ki imajo epilepsijo

Nega BEE STING FACIAL - intenzivno pomlajevanje s čebeljim strupom 60min ali 80min

Z masažnimi prijemi in pritiskanjem na pomembne točke obraza, vratu in ramen, sprostimo hkrati tudi del hrbtenice. Nega, ki traja 60 minut, vključuje ne le masažo obraza temveč tudi dekolteja, mišic ramenskega obroča, glave in stopal. Pri negi se osredotočimo na premikanje lobanje in ramen, čeprav le za milimetre, lahko to popolnoma spremeni videz obraza, pomaga pri zmanjšanju oteklosti okoli oči, dvigne dvojno brado in obenem ponuja spiritualno doživetje.

Nega WILLOW BEE FACIAL – za popolno kožo brez kožnih nečistoč 45min

Nega obraza je namenjena osebam z nečisto kožo (mozolji, akne, ogrci), razširjenimi porami, kožnimi pigmentacijami ali poškodovano kožo zaradi pretiranega sončenja. Z organskimi izdelki Heaven by Deborah Mitchell uravnovesimo pH kože, s posebno masažno tehniko ter globinskim čiščenjem por delujemo proti kožnim nečistočam in posvetlimo pigmentacije. S čebeljim strupom v izdelkih sprostimo obrazne linije, učvrstimo kožo in delujemo proti staranju. Izbiro izdelkov prilagodimo stranki glede na njeno stanje kože. Pri negi ne potrebujemo pare za odpiranje kožnih por, saj to naredijo izdelki Heaven. Nega traja 45 minut, rezultati so vidni že po prvi negi.

Nega BEE PEEL – popoln ten kože 30min

Nega je namenjena doseganju popolnega tena kože. Osnova nege je nov izdelek Bee Peel. Ustvarjen je iz organske kokosove osnove, jabolka, sladkornega trsa in čebeljega strupa. Deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati, saj pusti kožo gladko, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče globoko iz por. Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in napetost kože ter odebeli kožo tudi v globljih slojih kože. Rešitev za pigmentacije, ki so nastale zaradi starosti ali izpostavljanja soncu. Učvrsti in napne kožo. Poenoti ten in zgladi kožo. Zmanjša videz brazgotin in odpravlja akne ter mozolje. Je izdelek, ki ga lahko uvrstimo med organsko kozmetiko in medicinsko pomlajevanje kože. Nego bi lahko opisali z besedami: “face lift v lončku” ali “kemični piling na organski način”. Gre za nego obraza in stopal. Nega traja 30 minut, rezultati so vidni že po prvi negi.

Nega M4M - nega za moške - 60min

Nega M4M bo spremenila pogled na to kako moški negujejo svojo kožo. Nego sestavljajo nagrajeni organski izdelki Heaven in posebna masažna tehnika, ki skupaj intenzivno delujejo proti staranju in so posebej prilagojeni moški koži. Nega vrača svežino utrujeni, pusti koži, obenem pa blaži in pomirja kožo, ki je lahko razdražena zaradi pogostega britja ali drugih razlogov.
Lepotni tretmaji za obraz Heaven
SPAmbient beauty center d.o.o. | Medlog 15 | 3000 Celje | Tel.: +386 51 283 333